Ņemot vērā, ka Ungurpils bibliotēkas telpas nu atrodas jaunuzceltajā ēkā SALA, kas ir ne vien bibliotēkas jaunā mājvieta, bet arī uzņēmējdarbības atbalsta centrs, bibliotēkā pieejami tieši uzņēmējiem saistoši preses izdevumi: Diena (visi pilnā komplekta izdevumi), Dienas Bizness, Kapitāls, I Finanses un Agro Tops.

Savukārt bibliotēkas bērnu sturītī notiek “Bērnu žūrijas” aktivitātes, un visu novembri būs skatāma “30 gadus senu zīmējumu izstāde”. Tajā aplūkojami darbiņi, kurus skolas laikā zīmējuši šodienas bērnu vecāki un pat vecvecāki. 

Lai arī mūsu nākamajām paaudzēm saglabātos kas interesesants, ko aplūkot nākotnes izstādēs, izsludināts bērnu zīmējumu konkurss “Mūsu jaunā SALA”. Visu novembri bibliotēkā iespējams iesniegt jebkurā formātā un tehnikā veidotus darbiņus. 

Tāpat bibliotēkā aplūkojamas jauno grāmatu izstādes visām vecuma grupām un izstāde ikvienam, kas interesējas par jauno ēku “Kas SALIŅAI uz jumta?”, kurā izvietotas bibliotēkā esošās grāmatas par laimiņiem, jo tieši šie augi grezno ēkas jumtu.

Mēneša lielā izstāde, protams, veltīta valsts svētkiem: “18.novembris – Latvijas dzimšanas diena”.

 

Visi laipni gaidīti!