SALA bibliotēkā no 1.septembra skatāma jauno grāmatu izstāde. Pašiem mazākajiem krājums papildināts ar skaistām bilžu grāmatām, bet vidējā skolas vecuma bērni var izvēlēties kaut ko mūsdienīgu, piemēram, Emodži grāmatiņu. Nozaru literatūrā tiek piedāvātas Anatolija Danilāna un Ineses Ziņģītes grāmatas. Romānu cienītājiem – Noras Robertsas jaunākais romāns un vēl daudz citas, interesantas lasāmvielas. Vakari paliek arvien tumšāki.. lai jauka lasīšana!

Skolēniem bibliotēka piedāvā grāmatu izstādi “Sveika, skola!”. Izstādē atrodamas grāmatiņas, ko paburtot un palasīt kopā ar vecākiem, jo tās paredzētas mazākajiem skolēniem – tiem, kuri skolas gaitas uzsākuši tikai šogad. Nedaudz vecāku klašu audzēkļi var pamācīties to, kas pa vasaras mēnešiem piemirsies, un arī atcerēties, kāpēc tad vispār jāiet skolā? 

Tāpat skolēni aicināti piedalīties zīmējumu konkursos “Mana pirmā skolas diena” un “Mana skola”, savus darbiņus nododot bibliotekārei. No tiem šī mēneša laikā veidosies skaista izstāde, kura būs apskatāma bibliotēkas bērnu stūrītī. 

 

Ieva Prauliņa