Šogad 17.-18.maijā Valmieras centrā (kultūras centrā un tai pieguļošajā teritorijā, kā arī laukumā pie Hanzas sienas) norisināsies “Vidzemes Uzņēmēju dienas 2019”. Piesātinātajā pasākuma programmā plānota lielākā izstāde reģionā, amatnieku gadatirgus, Biznesa forums, kā arī  dažādas interesantas  aktivitātes visai ģimenei. 

Arī Alojas novads piedalīsies izstādē, vienotā Alojas novada teltī, kurā tiek piedāvāta unikāla iespēja – reklamēt un pārdot savus produktus un pakalpojumus, pilnveidot profesionālos kontaktus, nostiprināt un veicināt novada atpazīstamību Vidzemes reģionā. Tā ir iespēja  satikt vismaz 22 000 cilvēku lielu auditoriju, pastāvīgos un potenciālos sadarbības partnerus un klientus no Vidzemes un citiem reģioniem, kā arī ārvalstīm.

“Vidzemes Uzņēmēju dienas 2019” ietvaros būs iespēja aplūkot citu uzņēmēju piedāvātās preces un pakalpojumus, lai smeltos idejas sava novada uzņēmējdarbības attīstībai. Savukārt piedaloties “Vidzemes uzņēmēju dienu” biznesa forumā  ir iespēja uzzināt gan aktuālāko uzņēmējiem, gan satikt valsts un pašvaldību amatpersonas un citus uzņēmējus.

Pieteikšanās dalībai izstādē tiek organizēta līdz 2019.gada 25. martam, sūtot pieteikumus Alojas novada domes komercdarbības speciālistei uz e-pastu sabine.sture@aloja.lv, vai zvanot pa tel: 25749131.