Saskaņā ar Alojas novada domes rīkojumu, domē un pašvaldības iestādēs no 29. oktobra mainījusies klientu apkalpošanas kārtība.

 

No šodienas, 29. oktobra, klientu apkalpošana tiek organizēta attālināti – elektroniski vai telefoniski. Ja nav iespējams pakalpojumu saņemt/ veikt attālināti, lai saņemtu konsultāciju vai tiktos ar kādu no speciālistiem, ir nepieciešams iepriekš pieteikties (sazinoties ar nepieciešamo speciālistu un vienojoties par tikšanās laiku).

 

Aicinām iedzīvotājus izmantot e-pakalpojumus, maksājumus veikt elektroniski un saziņai izmantot e-pastu vai tālruni. Ja tas nav iespējams, aicinām ievērot augstāk minēto.

 

Ienākot Alojas novada Uzņēmējdarbības atbalsta centrā SALA vai bibliotēkā, lūdzam ievērot MK noteikumus Nr. 360: izmantot sejas maskas, ievērot divu metru distanci un veikt roku dezinfekciju, citus drošības pasākumus.

 

Ja Jums ir kāda no akūtām elpošanas ceļu infekcijas pazīmēm (klepus, rīkles iekaisums, paaugstināta ķermeņa temperatūra, elpošanas traucējumi, iesnas vai kaulu laušana), aicinām apmeklējumu atlikt.

Ministru kabineta noteikumi “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”