Katru gadu tiek organizēta Alojas novada Uzņēmēju kopsapulce, kurās parasti notiek seminārs par uzņēmējiem aktuālām tēmām un tiek sniegta arī gada atskaite par Alojas novada Uzņēmēju konsultatīvas padomes darbu, kā arī katru otro gadu tiek pārvēlēts padomes sastāvs. Šogad padome nav jāpārvēl.

Alojas novada Uzņēmēju kopsapulce šogad notiks 20. novembrī, Alojas novada Uzņēmējdarbības atbalsta centrā SALA. Kopsapulce tiks organizēta attālināti izmantojot Google Meet platformu. Pieslēgšanās Google Meet notiks izmantojot interneta vietnes saiti, kura būs pieejama sala.lv, aloja.lv/uznemejdarbiba/, FB @centrsSALA lapā.

Pieslēgšanās kopsapulcei sāksies no plkst. 10.00.

Saite: meet.google.com/uub-ggzc-xyc

Kopsapulci ar uzrunu atklās Alojas novada domes priekšsēdētājs Valdis Bārda. Un kā jau ierasts kopsapulcē būs arī semināru daļa. Semināru daļā LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš uzņēmējiem stāstīs par aktualitātēm Latvijas nodokļu sistēmā, bet Swedbank Uzņēmumu naudas pārvaldības speciāliste Dana Videmane runās par e-komerciju. Pēc semināru daļas norisināsies diskusija: “Alojas, Limbažu un Salacgrīvas Uzņēmumu sadarbības iespējas un problēmas pēc reformas”. Diskusijā piedalīsies Alojas, Limbažu un Salacgrīvas pašvaldību priekšsēdētāji, kā arī novadu uzņēmēju pārstāvji, diskusijā varēs iesaistīties arī kopsapulces dalībnieki. Diskusijas moderators būs Valmieras Biznesa Inkubatora vadītājs Jurģis Priedītis. Kopsapulces noslēgumā Uzņēmēju konsultatīvās padomes priekšsēdētājs Andris Līvs sniegs atskaiti par Alojas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes darbu.

Aicinām Alojas, Limbažu un Salacgrīvas novada uzņēmējus piedalīties Alojas novada Uzņēmēju kopsapulcē un iesaistīties arī diskusijas daļā.

alojas-novada-uznemeju-kopsapulce-2020-2-002

Alojas novada Uzņēmējdarbības atbalsta centra SALA

vadītāja Sabīne Stūre