Digitālās nedēļas ietvaros arī uzņēmēji aicināti papildināt savas prasmes. Jau šo trešdien, 24. martā dienas tēma – “Digitālās prasmes uzņēmējdarbībā”:

  • 11.00 – 12.00 Diskusija “Prasmes – pirmais solis uz uzņēmuma digitālo transformāciju”

Diskusija būs skatāma Facebook: https://fb.me/e/1z9W9coVU

Diskusiju veltīsim mūsu uzņēmējiem – kā celt prasmes un rīkoties atbilstoši šodienas tirgus prasībām, kā pieņemt jauno, digitālo un būt atvērtiem izmaiņām. Digitālā transformācija uzņēmumā sākās ar domas maiņu vadības līmenī. Apskatīsim labas prakses piemērus un noskaidrosim, kas ir uzņēmēja “Pamata komplekts” digitālo prasmju uzlabošanā.

  • 12.00 – 17.00 Uzņēmumu digitālās pieredzes veiksmes stāsti

Veiksmes stāsti būs skatāmi Latvijas IT klastera Facebook lapā: https://fb.me/e/4cmRxf9RR

Piecās virtuālajās vizītēs viesosimies pie dažādu nozaru un lieluma uzņēmumiem un iepazīsimies ar viņu praksi dažādu IT risinājumu ieviešanā. Visi stāsti ir iepriekš ierakstīti, taču pēc katra sekos tiešsaistes diskusija, kurā būs iespējams uzdot jautājumus gan uzņēmumam, kurš ieviesis digitālo risinājumu, gan tā izstrādātājiem.

Pasākums ir bezmaksas un laipni aicināts pievienoties ikviens interesents!

“Digitālā nedēļa” ir daļa no Eiropas mēroga kampaņas “ALL Digital Week 2021” un Latvijā notiek jau 12. reizi pēc kārtas. Kampaņu organizē Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju un galvenajiem partneriem – Latvijas IT klasteri, Microsoft Latvia, Tet, Kultūras informācijas sistēmu centru un Latvijas Valsts radio un televīzijas centru.

digitala-nedela-2021-ar-galveno-partneru-logo-1024x531

Sagatavoja:

Latvijas IT klasteris Komunikācijas projektu vadītāja