Covid-19 krīze, ekonomikas lejupslīde, bažas par augstāku inflāciju, vakcinācijas temps un tā ietekme uz ekonomikas izaugsmi, problēmas darba tirgū, nepieciešamība pielāgoties jaunajai realitātei, nodokļu reforma un ekonomikas aktivitātes kritums pasaulē – pēdējie divi gadi ir bijuši izaicinājumiem bagāti. Notikumi ap Covid-19 ir ietekmējuši ne tikai iedzīvotāju dzīves, bet arī atstājuši iespaidu uz visiem ekonomikas sektoriem un nozarēm. Vienlaikus ekonomisti ir visai optimistiski, jo cer uz izaugsmi, tautsaimniecības aktivitāti un produktivitātes kāpumu. Bet cik īsti liela būs solītā izaugsme?

Kas mūs sagaida 2022. gadā? Cik daudz vīrusa šoks būs novilcis uz leju Latvijas ekonomiku? Cik liela būs izrādījusies finanšu krīze un kādas svārstības vēl jutīsim? Vai ekonomikas stimulēšanas pasākumi būs devuši gaidāmo rezultātu? Kāds nākamais gads rādās ekonomikai un uzņēmējdarbībai? Vai ražosim un eksportēsim vairāk? Vai izaugsmes spars apstāsies, vai arī turpināsies ar vēl lielāku uzviju?

Atbildes uz šiem jautājumiem sniegs šī gada nozīmīgākā biznesa konference, kas pulcēs nozares ekspertus uz diskusijām par lauksaimniecības un pārtikas nozares nākotni!

Plašāku informāciju par visām 12 biznesa konferencēm skatiet šeit:https://www.registreties.lv/konferences

Konferences galvenie jautājumi: 

Problēmas lauksaimniecības nozares un lauku vides attīstības jautājumos, vides ilgtspēja, lauku vides resursu efektīvāka izmantošana, iedzīvotāju labklājības līmeņa paaugstināšana, pārtikas rūpniecības nozare, globālās konkurences ietekme uz Latvijas tautsaimniecību 2022. gadā u.c. aktuāli jautājumi.

Konferencē aicinām piedalīties pārtikas tirgus ķēdēs iesaistītos, pārtikas ražotājus, pārtikas un lauksaimniecības uzņēmumus, lauksaimniekus,  kā arī ikvienu, kuru interesē aktuālākie jautājumi par būtiskākajām pārtikas tirgus attīstības tendencēm un izmaiņām tuvākajā nākotnē.

Norises laiks: 23. septembrī no plkst. 12.00–15.00
Norises veids: TIEŠSAISTE
Moderators – Egīls Zariņš.

KONFERENCES PROGRAMMA:

12.00–12.05  – Moderatora Egīla Zariņa ievadruna,

12.05–12.20 – Jānis Šolks, Latvijas Piensaimnieku centrālās savienības vadītājs (tēma: Latvijā ražoti pārtikas produkti Latvijas patērētājam)

12.25–12.40 – Pārsla Rigonda Krieviņa, Zemkopības ministrija, Valsts sekretāra vietniece (tēma tiek saskaņota)

12.45–13.00  – Jānis Irbe, LOSP valdes loceklis (tēma tiek saskaņota)

13.05–13.20 – Aldis Ločmelis, Z/S “Kotiņi” saimnieks (tēma: Vai Latvijai ir vajadzīgs zemnieks, pārtikas ražotājs un vietējais produkts? Vietējais produkts kā pašsaprotama lieta valsts un pašvaldību iepirkumos)

13.25–13.40 – Ingūna Bedikere, Tīnūžu pagasta zemnieku saimniecības “Dižbajāri” saimniecības pārvaldniece (tēma tiks precizēta)

13.45–14.00 – Jānis Viegliņš. SIA “Pārdošanas skola” vadītājs un dibinātājs, Biznesa Vadības koledžas lektors, pārdošanas treneris “Sales GURU” (tēma tiks precizēta)

14.05–14.20 – Egita Sproģe, SIA “Cannelle Bakery” ražošanas struktūrvienības un Kvalitātes sistēmu vadītāja (tēma: Pārtikas nekaitīguma sistēmas ieviešana, uzturēšana un pilnveide kā veiksmīga biznesa instruments).

Referentu saraksts tiks papildināts.

BIĻEŠU CENAS:

  • Dalībnieka karte – agrā pieteikšanās “Early bird” – 79 EUR. Agrā pieteikšanās līdz 05.09.2021. Iespēja apmeklēt jebkuru Semināri.lv apmācību bez maksas, konferences dalībnieka kartes summas apmērā.
  • Dalībnieka karte – 99 EUR. Iespēja apmeklēt jebkuru Semināri.lv apmācību bez maksas, konferences dalībnieka kartes summas apmērā.
  • Dalībnieka VIP karte – 199 EUR. Iespēja apmeklēt jebkuru Semināri.lv apmācību bez maksas, konferences dalībnieka kartes summas apmērā. Īpaša uzmanība izvirzītajam problēmjautājumam konferences ekspertu diskusijās. Iespēja papildus publicitātei medijos.
  • Par dalību konferencē katram dalībniekam tiek izsniegts “Biznesa konferences” apliecinājums elektroniskā (PDF) formātā.

Papildus informācija un reģistrēšanās: https://www.registreties.lv/partika-un-lauksaimnieciba