Latvijā lielākā uzņēmējdarbības iedvesmas konference jauniešiem #UzdrīkstiesUzvarēt notiks arī šogad! Konferences vadītājs  – šovmenis Renārs Zeltiņš. Konferencē dzirdēsi iedvesmojošus uzdrīkstēšanās stāstus no Latvijas veiksmīgākajiem uzņēmējiem un radošajām personībām.

Skolēn! Pasteidzies! Šogad pandēmijas ierobežojumu dēļ uz konferenci Ķīpsalā visiem klātienē nokļūt nebūs iespējams. Ja tomēr gribi būt viens no klātienes dalībniekiem, sūti mums motivācijas vēstuli, aizpildot anketu, kādēļ tieši TEV ir jānokļūst starp tiem 100 skolēniem, kas 29.oktobrī varēs sastapt runātājus klātienē. Tavu pieteikumu gaidīsim līdz 14.oktobrim. Pieteikuma anketa pieejama ŠEIT.

Skolotāji! Skolu direktori un pašvaldību pārstāvji! Ikvienam būs iespēja konferenci redzēt tiešraidē. Mēs būsim parūpējušies, lai šo konferenci vērot ir tikpat aizraujoši kā visus iepriekšējos gadus. Par tehnisko nodrošinājumu –  lielajiem ekrāniem, īpaši kvalitatīvu skaņu un interaktivitāti rūpesies Latvijā labākā radoši tehniskā komanda. Iespēju robežās aicinām jūs veidot skolās skatīšanās punktus, kur kopā ar skolēniem vērot pasākumu tiešraidē. Plānojam arī pieslēgties videozvanos, lai tiktos ar jums arī konferencē un noskaidrotu, kā jums norit pasākums. Pieteikt skatīšanās punktus iespējams ŠEIT.

Konferenci organizējam mēs, Junior Achievement Latvia, un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, sadarbībā ar mūsu draugu Swedbank.

PAR PASĀKUMA NORISI:

Konference #Uzdrīksties uzvarēt 2021 notiks 29. oktobrī Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē, un attālināti – skatīšanās punktos visā Latvijā. Norises laiks no plkst. 10:00 līdz plkst. 14:00.

uu2021_hor