Oktobrī un novembrī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) rīko seminārus par aprites ekonomikas principu izmantošanu uzņēmējdarbībā un ikdienā.

Semināru mērķis ir mudināt uzņēmējus izmantot pieredzi un plānot biznesa iespējas, jo 2022.gadā būs pieejams finansējums aprites ekonomikas projektiem. Dalībnieki varēs uzdot jautājumus aprites ekonomikas ekspertiem un VARAM pārstāvjiem.

Semināri plānoti 15.oktobrī5.novembrī un 26.novembrī. Piedalīties varēs gan attālināti Zoom platformā, gan klātienē Banku augstskolā – ierobežots skaits dalībnieku, kam jāuzrāda Covid-19 sertifikāti.

Semināru dalībnieki iegūs labas biznesa idejas un praktiskus apliecinājumus, kā efektīva izejvielu un resursu izmantošana un citi aprites ekonomikas principi uzņēmējdarbībā palīdz nopelnīt vairāk. ES investīciju plānošanas periodā 2021.–2027.gadā būs pieejams finanšu atbalsts aprites ekonomikas principu ieviešanai. Semināru gaitā uzklausītās uzņēmēju vajadzības paredzēts iestrādāt normatīvajos aktos.

Pieteikties dalībai var pa e-pastu ilze.putnina@medijutilts.lv.

Vairāk informācijas par semināriem publicēs VARAM mājaslapā un sociālajos medijos https://www.facebook.com/VARAMLATVIJA.

Informāciju sagatavoja Ilze Anna Putniņa, tālrunis +371 26451981, e-pasts ilze.putnina@medijutilts.lv.