Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) projekta Creazone Matrix ietvaros organizē uzņēmēju iedvesmas un pieredzes konferenci “Ceļš uzņēmējdarbībā”, kas norisināsies 29. jūnijā no plkst. 10:00 līdz 16:00 un būs vērojama tiešsaistē.

Ekonomikas attīstība un iedzīvotāju labklājības vairošana nav iedomājama bez uzņēmējiem un uzņēmējdarbības, tāpēc ir svarīgi radīt cilvēkos interesi par biznesu un iedvesmot uzsākt darīt savas lietas. LTRK projekta Creazone Matrix ietvaros organizē konferenci “Ceļš uzņēmējdarbībā”, ar mērķi veicināt jauniešu un citu interesentu zināšanas par uzņēmējdarbību, dalīties ar uzņēmēju pieredzes stāstiem un motivēt jauniešus realizēt savas biznesa idejas.

Konferencē būs iespēja klausīties dažādu uzņēmumu pārstāvju un vadītāju pieredzes stāstus un praktiskus padomus kā uzsākt savu ceļu uzņēmējdarbībā, pārvarēt izaicinājumus un tikt galā ar problēmām, kas rodas, meklējot savu vietu uzņēmējdarbības vidē. Ar saviem stāstiem iepazīstinās un iedvesmos SIA “Probaks Group” vadītājs Nauris Probaks, AS “PrintOnPack.com” vadītājs un dibinātājs Ingars Zagorskis, SIA “Davis Suneps Investments” dibinātājs Dāvis Suneps, SIA “Training Lab” vadītāja Elīna Pelčere, sertificēts koučs Elīna Valdmane un citi. Pasākumu vadīs SIA “Training Lab” izaugsmes trenere un iedvesmas lektore Ginta Gaumala.

Konference būs vērojama tiešsaistē, ar iepriekšēju reģistrāciju https://ej.uz/konference_29062022. Reģistrētajiem dalībniekiem pirms konferences tiks nosūtīta saite, kurā pasākumu varēs skatīties.

Papildu informācijai esprojekti@ltrk.lv vai seminari@ltrk.lv.   

cels-uznemejdarbiba

Konferenci organizē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera projekta “Reducing unemployment – promoting entrepreneurship by combining business models and creativity into organic, young and promising businesses” (proj.nr. 1-076) Eiropas kaimiņattiecību instrumenta ietvaros, un to finansē Eiropas Savienība.