LIAA Valmieras biznesa inkubators aicina ikvienu uz pieredzes stāstu vakaru ‘’Lūst vai plīst’’ 10. martā no plkst. 16.00 attālināti, ZOOM platformā. Katram uzņēmējam ir savs stāsts. Šajā reizē stāstu stāstnieki būs LIAA Valmieras biznesa inkubatoru uzņēmumu īpašnieki no uzņēmumiem Ewartwoods un EchoTech.

‘Lūst vai plīst” ir uzņēmēju pieredzes stāsti. Stāsti par veiksmēm un neveiksmēm, par bailēm un drosmi, par mērķtiecīgu ceļa iešanu, neskatoties uz ceļā sastaptajiem sarežģījumiem, par ceļu uz izdošanos. Ikviena pieredze mums dod iespēju iegūt secinājumus un virzīties tālāk. Īstais izaicinājums ir saprast, kā no šīs pieredzes mācīties. Šajā reizē pasākumā piedalās 2 LIAA Valmieras biznesa inkubatora dalībnieki:


/EWART WOODS – interjera un dizaina priekšmetu ražošana no koka./

̄
/ECHOSPORTS – sportistu veiktspējas monitoringa sistēma/

 

Šajā pavasarī 200 jaunie uzņēmēji un biznesa ideju autori, izmantojot Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Biznesa inkubatoru programmas, varēs uzsākt savu biznesa ideju, produktu vai pakalpojumu attīstīšanu. Lai uzsāktu virzīšanos uz globāli konkurētspējīgu un eksportējošu uzņēmumu, jaunajiem uzņēmējiem ir iespēja pievienoties inkubācijas programmai, iesniedzot pieteikumu līdz 22. martam. Lai uzzinātu vairāk, kā arī pieteiktos zib-konsultācijai par programmām un pieteikuma sagatavošanu, aicinām apmeklēt: https://www.go.liaa.gov.lv/.

 

Lai dzirdētu, ko par LIAA biznesa inkubatoru atbalstu stāsta paši uzņemēji, uz pasākumu ‘’Lūst vai plīst’’ aicinām ikvienu interesentu, iepriekš reģistrējoties šeit. Dalība pasākuma ir bezmaksas.

 

 

Seko LIAA Valmieras biznesa inkubatora aktivitātēm: https://www.facebook.com/LIAAValmiera/

 

 

Informāciju sagatavoja:
Alise Razminoviča,
LIAA Valmieras biznesa inkubatora
vecākā projektu vadītāja