Aicinām Jūsu organizāciju pievienoties kustībai “Dažādībā ir spēks”, veicot pašnovērtējumu dažādības vadībā un pretendējot uz apbalvojumu! Kustību 2020. gadā atzinīgi novērtējis Latvijas valsts prezidents Egils Levits un Ministru prezidents Krišjānis Kariņš, kuri aicina darba devējus pievienoties šai kustībai.

 

Pieteikt sevis pārstāvēto organizāciju iespējams, veicot sekojošos soļus:

  1. Aizpildiet un parakstiet zemāk esošo pieteikumu un apliecinājumu (parakstiet fiziski un ieskenējiet vai parakstiet elektroniski).
  2. Sūtiet pieteikumu un apliecinājumu uz e-pasta adresi info@dazadiba.lv.
  3. Pēc pieteikuma un apliecinājuma saņemšanas Jums tiks nosūtīti pieejas dati elektroniskajai pašnovērtējuma anketai.
  4. Aizpildiet pašnovērtējuma anketu līdz šī gada 30. aprīlim.

 

Galvenie ieguvumi Jums un Jūsu darba vietai:

– Aizpildot pašnovērtējuma anketu, darba devējam ir iespēja veikt iekšējo auditu un saprast, kādā virzienā lūkoties, lai padarītu darba vidi iekļaujošāku un darbiniekiem patīkamāku.

– Iespēja pretendēt uz kādu no pieciem apbalvojumiem vienlīdz nozīmīgās kategorijās: “Mūsu darbinieki”, “Mūsu darba vide”, “Mūsu saziņa”, “Mūsu principi” un “Mūsu tirgus attiecības”. Apbalvošanas ceremonija notiks 2021. gada rudenī.

– Pēc apbalvošanas ceremonijas organizācijām tiek izsniegti ekspertu izstrādāti atzinumi ar izceltām labajām praksēm Jūsu organizācijā un ieteikumi uzlabojumiem.

– Iespēja saņemt atbalsta pasākumus pielāgotus tieši Jūsu vajadzībām.

– Piedaloties kustībā, darba devēji publiski pierāda, ka ir atvērti iespējām, rūpējas par saviem darbiniekiem un rāda labu piemēru citiem darba devējiem.

APLIECINĀJUMS

PIETEIKUMS

Patiesi priecāsimies par Jūsu organizācijas dalību kustībā! Dažādībā ir spēks!

 

Sabiedrības integrācijas fonds sadarbībā ar nodibinājums “Ventspils Augsto tehnoloģiju parks” jau ceturto gadu aicina dažādu jomu, izmēra, mēroga un dažādu juridisko statusu organizāciju iesaistīšanos kustībā “Dažādībā ir spēks”. Vairāk informācijas: dazadiba.lv/jaunumi/pieteiksanas-2021

Ar cieņu
Līna Indriksone
Nodibinājums “Ventspils Augsto tehnoloģiju parks”
Ventspils Biznesa atbalsta centrs
Projektu vadītāja
29555338