Atgādinām, ka projektu iesniegumus varēs iesniegt no 2021.gada 26.decembra līdz 2022.gada 26.janvārim elektroniski Lauku atbalsta dienesta Elektroniskās pieteikšanās sistēmā (EPS) – https://eps.lad.gov.lv/login.

 

Ar informāciju par izsludināto LEADER projektu konkursa XI kārtu var iepazīties ŠEIT.

 

Semināra norises laiks un vieta:

– 2021.gada 17.decembrī plkst.14:00;

– Tiešsaistes platformā ZOOM.

Programma:

  • LEADER projektu konkursa XI kārtas rīcības plāns un plānotās aktivitātes – Vidzemes lauku partnerības “Brasla” izpilddirektore Līga Kārkliņa;
  • Kas jāņem vērā aizpildot pieteikumu (EPS) – SIA “SALDO I.M.” īpašniece/grāmatvede Inga Možvillo;
  • Diskusijas.

 

Seminārā piedalīsies arī LEADER pasākumu daļas vadītāja Baiba Kiršblate no Lauku atbalsta dienesta reģionālās pārvaldes.

 

Pieteikšanās semināram līdz 2021.gada 16.decembrim, aizpildot elektronisko reģistrācijas veidlapu ŠEIT. Pieslēgšanās saite tiks nosūtīta pasākuma dienā uz dalībnieka norādīto e-pasta adresi.

 

Dalībniekiem interesējošos jautājumus būs iespējams uzdot gan reģistrējoties dalībai seminārā, gan semināra norises laikā.

 

Papildus informējam, ka Lauku atbalsta dienests 2021.gada 14.decembrī no plkst.10.00 līdz 12.00 organizē vebināru, kurā tiks pārrunāti jautājumi par pieejamo finansējumu, aktivitātēm, ko var īstenot ar LEADER atbalstu, kā arī pieteikšanās kārtību. Plašāka informācija pieejama ŠEIT.

afisa_seminaram-002

 

* Informējam, ka pasākuma laikā iespējama fotografēšana, audio un video ierakstu veikšana. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti publicitātes vajadzībām.