UZŅĒMĒJU FORUMS (1)UZŅĒMĒJU FORUMS (2)

Šī gada 15.decembrī Alojas uzņēmējdarbības atbalsta centrā SALA norisināsies Limbažu novada uzņēmēju forums. Tā galvenā tēma – energoefektivitāte. Nozares eksperti informēs uzņēmējus par daudzveidīgiem praktiskiem risinājumiem, kā uzlabot energoefektivitāti un saimniekot efektīvāk. Energoefektivitāte ir aktuāla visiem, un tieši šobrīd ir piemērotākais brīdis spert praktiskus soļus, lai kļūtu efektīvākiem un konkurētspējīgākiem.

Pasākums notiks š.g. 15.decembrī no pl. 10.00 līdz 16.00 Alojas uzņēmējdarbības atbalsta centrā SALA, Ungurpilī, Liepu ielā 3.
Pieteikšanās līdz 14.decembrim:
 

Pasākuma norises vieta nav izvēlēta nejauši. Alojas uzņēmējdarbības atbalsta centrs SALA ir  viena no pirmajām zemas enerģijas patēriņa ēkām Latvijā, kura uzbūvēta sabiedrības vajadzībām, izmantojot dabas resursus – koku – kā galveno konstruktīvo un apdares materiālu. Vai ēka pēc sešu gadu uzraudzības perioda ir attaisnojusi savu efektivitāti? Par to uzzināsim forumā.

Forumu atklās Limbažu novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs. Limbažu novada attīstības un projektu nodaļas vadītājs Ģirts Ieleja un Limbažu novada pašvaldības aģentūra LAUTA direktore Ilze Millere informēs par stratēģiskās plānošanas aktualitātēm tūrismā un uzņēmējdarbībā Limbažu novadā.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja Ilga Maļina klātesošos iepazīstinās ar LIAA aktualitātēm uzņēmējdarbības atbalstam.

Savukārt, par pieejamo datu lomu energoefektivitātes monitoringā stāstīs Latvijas Universitātes Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes Skaitliskās modelēšanas institūta pārstāvis Dr.fiz.Staņislavs Gendelis.

Vidzemes augstskolas Zinātņu prorektora p.i., Senāta priekšsēdētājs, HESPI Zinātniskais asistents PhD.Oskars Java runās par Vidzemes augstskolu kā partneri pētniecībā un inovācijās.

SIA SolarXpro projektu vadītājs Krišs Zēmelis pastāstīs par saules paneļu risinājumiem energoefektivitātes uzlabošanai.

Par to kā uzņēmējam viegli (ne)pazaudēt naudu kibertelpā runās cert.lv un nic.lv pārstāvji Gints Mālkalnietis un Dana Ludviga.

Pieredzes stāstu stāstīs Valmieras Biznesa inkubatora uzņēmums “For my plants”.

Pasākumu noslēgs paneļdiskusija, kuras laikā Limbažu novada pašvaldības pārstāvji, eksperti un uzņēmēji diskutēs par šodienas iespējām un risinājumiem globālo pārmaiņu priekšā. Kā taupīt, mainīties un pelnīt? Pasākumu un paneļdiskusiju vadīs Kaspars Eglītis.

Pasākumu organizē Limbažu novada pašvaldības aģentūra “LAUTA” sadarbībā ar Limbažu novada pašvaldību. Pasākuma laikā tiks filmēts, intervēts un ierakstīts.

 

Jautājumu gadījumā zvanīt: Inese Mētriņa (25716927), Elīna Lilenblate (29431187).