Lai sniegtu iespējas attīstīt uzņēmējdarbības prasmes un radīt jaunas idejas biznesā, Vidzemes Augstskola sadarbībā ar Limbažu novada un Smiltenes novada pašvaldībām no 15. februāra līdz 9. maijam organizēs nodarbību ciklu “Biznesa laboratorija 2024”.

Apmācību ciklā norisināsies sešas praktiskas un izglītojošas nodarbības par tādām tēmām kā “Uzņēmēja motivācija un domāšanas veidi”, “Inovāciju tipi”, “Biznesa modeļa izstrāde”, “Digitālais mārketings un zīmols”, “Finanšu pārvaldība” un “Prezentācijas prasmes”. “Biznesa laboratorijā” norisināsies ne tikai nodarbības, bet arī dalībnieki varēs veidot sadarbības, piedalīties diskusijās, klausīties iedvesmas stāstus un izstrādāt savu biznesa ideju aizmetņus.

Apmācības notiks katru otro ceturtdienu (izņemot 26. februārī) vakaros no plkst. 18.00 līdz 21.00 gan attālināti, gan klātienē. Plašāku programmu skatīt šeit: https://ej.uz/B-Lab2024

“Biznesa laboratorija 2024” tiek organizēta ar Limbažu novada un Smiltenes novada pašvaldību atbalstu, tāpēc tajā šogad nodarbībās aicināti piedalīties ne tikai ViA studenti, bet arī iepriekš minēto novadu iedzīvotāji.

Limbažu novada iedzīvotāji, kuri vēlas pieteikties nodarbībās, aicinām pieteikties līdz 4.februārim, aizpildot pieteikuma anketu un īsi pamatojot savu motivāciju šeit: https://ej.uz/B-Lab2024_anketa

Dalībnieku skaits ir ierobežots. Piedalīšanās nodarbības – bez maksas.

Biznesa laboratorija Poster (3)

Informāciju sagatavoja:

Vidzemes Augstskolas
Komunikācijas grupa
Tālr: 26418755